If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има и друг вариант, аз колата я взех с лека пукнатина на предното стъкло. Казаха ми за един човек в студентски град, който лепял стъклата. Та издирих го, стана много добре след интервенцията и така от 2 години никакъв проблем
Аз взех китайското преди 3 години с много хубава зелена бленда като цвета на колата ми и съм доволен от видимост и качество , защото нямам шупли а камъчета са се удряли по него !!!
За лепене в студентски град, София.......аз съм в Плевен, ще ми излезе малко безсмислено, колкото до турското - в Кобра няма турски, от къде мога да намеря/сложа такова, а относно китайското - ако има голяма разлика.......ще ми се да взема по-хубавото, но и това с камъчетата е вярно. Приятел кара бус, Ситроен Джъмпер, 2008 г., появи му се малка пукнатина, преди около година и половина, преди няколко дни, с малка помощ стана паяжина и го сменихме, така че не съм сигурен скоро ли трябва да го сменям и наложително ли е въобще, остава да намеря инфо и за турските стъкла и да реша.
sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Турското е по-добро! Има ли начин да си поръчаш от Кобра и да го монтираш при теб в Плевен?
Колкото за пукнатото...зависи дали си се раждал като мен карък при мен...ще ме разсипят милиционерите или ще се пръсне стъклото
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Мисля, че нямат защото днес не ми го предложиха, но и аз не питах, тия дни ще питам и за турското, колкото до поръчването - въпроса е къде има, пътувам често из северна България (основно Русе, Свищов, Търново, Габрово, Севлиево, Троян, Ловеч, Враца, Монтана, Мездра), така, че ако го няма в Плевен, все някъде ще го има и ще го взема, пък слагането не е проблем.
sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Мисля, че нямат защото днес не ми го предложиха, но и аз не питах, тия дни ще питам и за турското, колкото до поръчването - въпроса е къде има, пътувам често из северна България (основно Русе, Свищов, Търново, Габрово, Севлиево, Троян, Ловеч, Враца, Монтана, Мездра), така, че ако го няма в Плевен, все някъде ще го има и ще го взема, пък слагането не е проблем.
Турско ще има в който и сервиз да идеш всички поръчват от ЕВРО 07, тей че вземи направо на там се ориентирай и звънни директно на тях, а за слагането вече ти ще прецениш къде да идеш
.......Трети въпрос - разгледах няколко теми - предното е без нагряване, нали? Благодаря Ви предварително
Определено има подгряване на долната част на стъклото - в областта на чистачките, но не на всички нива на оборудване! Лесно можеш да провериш, като включиш подгряването на задното стъкло - свързано е с това на огледалата и на предното!
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Определено има подгряване на долната част на стъклото - в областта на чистачките, но не на всички нива на оборудване! Лесно можеш да провериш, като включиш подгряването на задното стъкло - свързано е с това на огледалата и на предното!
Ще ме прощаваш,ама искам доказателство.Снимка върши работа.Стига да не говориш за фейса,тоест от по-нова година.Щото старите съм гледал с какво ли не,ама подгрев на предно не съм виждал.Да не се бъркаш с функцията на климатика и шарката на стъклото?
Ще ме прощаваш,ама искам доказателство.Снимка върши работа.Стига да не говориш за фейса,тоест от по-нова година.Щото старите съм гледал с какво ли не,ама подгрев на предно не съм виждал.Да не се бъркаш с функцията на климатика и шарката на стъклото?
И аз не съм виждал нито на старите нито на фейса
И един съвет от мен добре гледайте като имате датчик на стъклото за дъжд - да ви сложат подходящо стъкло
И аз съм виждал на 166 3.0 В6,и на мен не ми се вярваше като го видях,ама на оказа се че има.Топли само долу ниско където са чистачките
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Пише го в ръководството за експлоатация на автомобила! За съжаление моята също няма, но това не значи, че "такова животно нЕма".
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment